On- en offline winkelen bij 3DshopNL tijdens de zomervakantie 2017

De temperaturen komen boven de 25˚C uit en de meeste Nederlanders staan klaar om op vakantie te gaan. Om je ook tijdens de zomervakantie een goede winkelervaring te geven, zowel online als in de showroom, willen we je op de hoogte houden van de belangrijkste aandachtspunten tijdens de zomervakantie 2017. Hieronder vind je de meest gestelde vragen rondom de zomervakantie.

Wanneer gaat de vakantieperiode in bij 3DshopNL?

Bij 3DshopNL loopt de zomervakantie van 24 juli 2017 tot en met 7 augustus 2017.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Je kunt ook tijdens de vakantie rekenen op een snelle levering van je bestelling. We blijven namelijk ook tijdens de vakantie gewoon jouw orders op tijd verzenden met PostNL. Daarom geldt ook tijdens de vakantie: is een product op voorraad? Als je op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, ontvang je de bestelling de volgende dag in huis!

Is de showroom geopend?

In tegenstelling tot normale werkweken, is de showroom tijdens de zomervakantie niet standaard geopend. Wel kun je eenvoudig een afspraak maken om langs te komen in de showroom, zodat je 3D printers kunt bekijken, om advies kunt vragen en 3D printers en toebehoren kunt aanschaffen. Vul voor een afspraak het contactformulier in.

Kan ik support krijgen voor bij mijn producten?

Ja, ook tijdens de zomervakantie laten we je niet aan je lot over. Je kunt daarom gewoon via live chat, telefoon of e-mail support aanvragen voor je bestelde producten. Ook voor advies neem je eenvoudig contact op via live chat, telefoon of e-mail. Houd er wel rekening mee dat de reactietijd langer kan zijn dan je van ons gewend bent.

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *