RapidPro 2018 op 7 en 8 maart in Veldhoven

Op 7 en 8 maart wordt een nieuwe editie van de RapidPro 2018 gehouden in Veldhoven. Op de beurs staat prototypen, productie in kleine oplages en productontwikkeling centraal. Ontdek de nieuwste apparatuur en software applicaties die productontwikkeling eenvoudig, sneller en betaalbaarder maken. Dit jaar zal er speciale aandacht worden besteed aan de toepassing van additive manufacturing in logistiek, machinebouw en maakindustrie.

3DshopNL op de RapidPro 2018

3DshopNL zal dit jaar deelnemen aan de RapidPro 2018 als officieel distributeur van de Sinterit Lisa SLS 3D printer. Deze 3D printer maakt SLS 3D printen betaalbaar, waardoor de techniek beter beschikbaar is voor professionals. Bezoek ons bij stand 108 voor een demonstratie van de 3D printer onder het genot van een vers kop koffie en ontdek wat deze 3D printer voor jouw bedrijf kan betekenen.

Online bestellen tijdens de RapidPro

Bestel je op 7 of 8 maart online via de webshop, dan kan de levering langer duren dan je van ons gewend bent. Bestellingen die vóór 17:00 uur van producten die op voorraad zijn worden indien mogelijk dezelfde dag nog verwerkt.  Treed er toch onverhoopt vertraging op, dan nemen we contact met je op om je op de hoogte te houden van de levering.

Bereikbaarheid klantenservice

Door minder beschikbare medewerkers kan het op 7 en 8 maart wat langer duren voordat je reactie krijgt op e-mails, chat-berichten of per telefoon. Tijdens de twee beursdagen proberen we je vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

De RapidPro bezoeken

De RapidPro wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven. De hallen zijn op 7 en 8 maart van 8:30 tot 17:00 uur geopend voor bezoekers. Rondom de hallen is er voldoende parkeergelegenheid. Entree tot de RapidPro is gratis.

Wil je de laatste ontwikkelingen niet missen, meldt je dan aan voor een bezoek aan de RapidPro. Zien we je 7 of 8 maart bij stand 108?

Reageer op dit bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *